BANO RECYCLING S.r.l.

BANO RECYCLING S.r.l.

Μηχανήματα Πλαστικών

ΒΑΝΟ RECYCLING  S.R.L. –    ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

H εταιρία   έχει εμπειρία στον τομέα της ανακύκλωσης, περισσότερα από 30 χρόνια .

Η ικανοποίηση των πελατών της  και το know  how της εταιρίας την έχει καταστήσει  leader στο συγκεκριμένο τομέα.

Η εταιρία εξειδικεύεται στην κατασκευή κύριων αλλά και βoηθητικών , καθώς και μονού ρότορα τεμαχιστών (shredders) για επεξεργασία τεράστιων ποσοτήτων πολύ διαφορετικών υλικών με σκοπό την ανακύκλωση, τη μείωση μεγέθους και όγκου :

Σκραπ ελαφρού μετάλλου (σιδηρούχα και μη) , δημοτικά στερεά απόβλητα   (MSW: Municipal solid waste), βιομηχανικά και νοσοκομειακά απόβλητα , πλαστικά σκραπς                  ( PET,HDPE,film, big bags ( PP και παρεμφερή), απόβλητα ηλεκτρονικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού (υπολογιστές,ψυγεία,κλπ), λάστιχα αυτοκινήτων  ( Ι.Χ και φορτηγών ), απόβλητα χαλκού, πλαστικές και μεταλλικές δεξαμενές, ηλεκτρικά και υψηλής τάσης καλώδια, υφάσματα, χαρτί και χαρτόνι , ξύλο.

Το προσωπικό της ΒΑΝΟ είναι ικανό να λύσει κάθε πρόβλημα που προκύπτει κατά την ανακύκλωση και να δώσει εξειδικευμένες λύσεις με βάση την ανάγκη του κάθε πελάτη  που ξεκινούν από ένα απλό μηχάνημα  και επεκτείνονται μέχρι το στήσιμο ενός πλήρους εργοστασίου ανακύκλωσης.

Η ΒΑΝΟ έχει εξελίξει ιδιαίτερο know how και πολλές πατέντες  που επιτρέπουν την επιτυχή επεξεργασία των υλικών και παρέχουν αξιόπιστο service σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα προιόντα της ΒΑΝΟ συνοψίζονται στα εξής

Ειδικά shredders για  σιδηρούχα και μη σκραπ μετάλλων καθώς και πλήρη εργοστάσια ανακύκλωσης.

Εργοστάσια ανακύκλωσης (με το κλειδί στο χέρι) για ηλεκτρικά καλώδια , PCB και απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Εργοστάσια ανακύκλωσης για παραγωγή RDF( Refuse Derived Fuels). Η παραγωγή  ξεκινάει από οικιακά,εμπορικά και βιομηχανικά απόβλητα.

Shredders και γραμμές παραγωγής για βιομηχανικά, ιατρικά και επικίνδυνα απόβλητα.

Shredders για πολλών ειδών διαφορετικά πλαστικά σκραπς (PET,LDPE,HDPE,PVC ,κ.α) από δοχεία, σωλήνες, φιλμ συσκευασίας,και πλαστικά κάθε μορφής γενικά.

Ολοκληρωμένες λύσεις για ανακύκλωση ελαστικών αυτοκινήτων (μεμονωμένοι τεμαχιστές ή ολόκληρα εργοστάσια) για παραγωγή rubber chips, κόκκων αλλά και πούδρας.

Shredders και γραμμές επεξεργασίας  για ξύλα , βιομάζα και αποβλήτων φυτικής προέλευσης γενικά.

Εξοπλισμός  για

 μεταφορά υλικών (ταινίες μεταφοράς και κοχλιωτοί μεταφορείς)

κοσκίνισμα υλικών ( τυμπανοειδή κόσκινα, δονούμενα κόσκινα)

αυτόματου διαχωρισμού υλικών ( βαλλιστικοί και ειδικού βάρους διαχωριστές, wind sifters, μαγνήτες και διαχωριστές eddy current).

Οι κύριες σειρές shredders της ΒΑΝΟ είναι

PREMAC HYDRO,  MAC-S,  MAC.

Οι τεμαχιστές που είναι το βασικό προιόν της ΒΑΝΟ μπορεί να είναι και φορητοί- εποχούμενοι.

Δυο λόγια για τα προτερήματα των τεμαχιστών της ΒΑΝΟ.

Το σύστημα κοπής είναι πρωτοποριακό και βασίζεται στην τοποθέτηση σταθερών μαχαιριών ακριβώς απέναντι από τη θέση μαχαιριών του περιστρεφόμενου ρότορα΄.Το αποτέλεσμα είναι ότι τα υλικά κόβονται καθαρά με ακρίβεια σα να κόβονται με ξυράφι.

Η εταιρία κατέχει παγκόσμια πατέντα για το σύστημα κοπής. Τα στοιχεία κοπής που είναι προσαρμοσμένα στο ρότορα είναι από χάλυβα  Κ 110 επεξεργασμένα με μία φόρμουλα άνθρακα-αζώτου που ανήκει στην ΒΑΝΟ. Οι βάσεις στήριξης των μαχαιριών είναι στην επιφάνεια χάλυβας επεξεργασίας C 45  και προσαρμόζονται σε ειδικές θήκες πάνω στο ρότορα σε αντίθεση με shredders άλλων κατασκευαστών.

Η αντικατάσταση των μαχαιριών που επίσης είναι  χάλυβας επεξεργασίας C 45  γίνεται τάχιστα με το ξεβίδωμα μιας απλής βίδας.

Είναι πάρα πολλές οι καινοτομίες του συστήματος κοπής της ΒΑΝΟ και σαν τελικό αποτέλεσμα προσφέρουν τη μέγιστη ποιότητα κοπής με τις ελάχιστες φθορές και κόστος αντικατάστασης ανταλλακτικών και συντήρησης.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.