Πρώτες Ύλες Πλαστικών

Πρώτες Ύλες Πλαστικών
PE virgin materials

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιομηχανίας επεξεργασίας πλαστικών εδώ και 30 χρόνια, προμηθεύοντας πρώτες ύλες πλαστικών πρωτογενείς, αλλά και δευτερογενείς.
Όλες οι πρώτες ύλες πλαστικών εισάγονται κυρίως από χώρες της κεντρικής Ευρώπης και πληρούν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές.
Διακινούμε μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών κυρίως πολυαιθυλένιο (LDPE, LLDPE, HDPE) και πολυπροπυλένιο (PP-C, PP-H), αλλά και διάφορα άλλα υλικά και τεχνικά πλαστικά, όπως PS, PVC, PC, ABS.

Σε ότι αφορά τις πρωτογενείς πρώτες ύλες αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα την εταιρεία UNIPETROL RPA s.r.o.–ORLEN GROUP με έδρα την Τσεχία. Η εταιρεία αυτή παράγει πρώτες ύλες πλαστικών πολυαιθυλενίου HDPE και Πολυπροπυλενίου PP για διάφορες εφαρμογές:

Εύκαμτη συσκευασία (Blow film extrusion)
Παραγωγή αντικειμένων (Injection moulding)
Φυσητή εξέλαση (Blow moulding)
Σωλήνες (Pipe extrusion)
Απλή εξέλαση για ταινίες,ίνες κλπ (Extrusion)
Αλλά και άλλες ειδικές εφαρμογές.

Οι δευτερογενείς-ανακυκλωμένες πρώτες ύλες πλαστικών, που αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία στην παραγωγική διαδικασία, προέρχονται κυρίως από ανακύκλωση των ίδιων αποκομμάτων παραγωγής (production-scraps) πολύ μεγάλων βιομηχανικών μονάδων πλαστικών με τις οποίες έχουμε μακρόχρονη συνεργασία. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο οι πρώτες ύλες πλαστικών έχουν σταθερές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά με προφανή πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας. Η βιομηχανία πλαστικών προιόντων έμπρακτα εφαρμόζει τους κανόνες της κυκλικής οικονομίας, όλο και περισσότερο και στη χώρα μας.

Από τo 2008 η εταιρεία μας λειτουργεί μονάδα ανακύκλωσης πλαστικών σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ελαιώνα Θηβών. Για τη διαδικασία η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο EN ISO 9001:2015 TUV AUSTRIA HELLAS καθώς και το EN ISO 14001:2015 TUV AUSTRIA HELLAS. Όσο αφορά τις δευτερογενείς πρώτες ύλες που παράγουμε στο εργοστάσιό μας αυτές είναι 100% ανακυκλωμένες. Για την ανάπτυξη και καθιέρωση του περιβαλλοντικού αυτού ισχυρισμού η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο EN ISO 14021:2016 από την LL-C (Certification) Greece.   

Επίσης η εταιρεία μας συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα την εταιρεία DALY PLASTICS b.v. με έδρα την Ολλανδία. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανακύκλωσης πλαστικών στην Ευρώπη και παράγει ανακυκλωμένα υλικά με διεθνείς περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις (EuCertPlast).

Μέσα από το δίκτυο συνεργατών στην Ευρώπη, αλλά και παγκόσμια έχουμε πρόσβαση σε βοηθητικές πρώτες ύλες πλαστικών, βιομηχανικά χημικά προιόντα ακόμη και βιοαποκοδομήσιμα υλικά. Απλά ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και σίγουρα θα μπορέσουμε να καλύψουμε τη ζήτηση σας.

Από τα μεγαλύτερα εργοστάσια ανακύκλωσης στην Ευρώπη, της εταιρείας Daly Plastics-Caroda P..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
LDPE διάφανο ανακυκλωμένο απά καθαρά βιομηχανικά αποκόμματα παραγωγής . Κατάλληλο για παραγωγή φιλμ ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
LDPE άσπρο ανακυκλωμένο απά καθαρά βιομηχανικά αποκόμματα παραγωγής . Κατάλληλο για παραγωγή φιλμ απ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ABS ανακυκλωμένος κόκκος για injection εφαρμογές Χρώμα ανοιχτό γκρι RAL 7035 ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
LDPE ανακυκλωμένο σε μορφή κοκκου , χρώμα mixed . Παράγεται απο καθαρά αποκομματα παραγωγής και εινα..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
LDPE ανακυκλωμένο , χρώματος μαύρου, κατάλληλου για παραγωγή φιλμ απο 30μm, με πιστοποιητικά για την..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
As the largest petrochemical enterprise in the Czech Republic, UNIPETROL RPA  belongs among the..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€