Εταιρία

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια ως προμηθευτής των κλάδων της βιομηχανίας πλαστικών και συσκευασίας σε πρώτες ύλες πλαστικών , αλλά και σε μηχανολογικό εξοπλισμό .

 

Εισάγουμε και προμηθεύουμε την ελληνική βιομηχανία πλαστικών με πρωτογενείς, κυρίως πολυαιθυλένιο  PE  και πολυπροπυλένιο  PP , αλλά και δευτερογενείς ανακυκλωμένες πλαστικές πρώτες ύλες, σταθερών προδιαγραφών.

 

Σε ό,τι αφορά τις πρωτογενείς πρώτες ύλες, αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα τον οίκο UNIPETROL RPA – ORLEN Group (Τσεχία), ο οποίος παράγει πολυαιθυλένιο HDPE και πολυπροπυλένιο ΡΡ για διάφορες εφαρμογές (συσκευασίες, injection, blow molding, σωλήνες, ταινίες, σχοινιά κ.α.).

 

Η χρήση δευτερογενών πρώτων υλών (recycled granules in pellet form) δίνει στους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων (non food) σαφή πλεονεκτήματα μείωσης του κόστους τελικών προϊόντων, αρκεί οι πρώτες ύλες να ανταποκρίνονται σε κάποιες προδιαγραφές και να έχουν μια σταθερά καλή ποιότητα.

 

Η εταιρία μας εισάγει και προμηθεύει την ελληνική βιομηχανία πλαστικών με δευτερογενείς ανακυκλωμένες πλαστικές πρώτες ύλες, σταθερών προδιαγραφών,κυρίως ΡΕ (HDPE, LDPE, LLDPE) και PP για διάφορες εφαρμογές (film ,injection, filaments, blow moulding ,κ.α.) Αλλά και PS, PC, PVC, ABS  κ.ά.

 

Από το 2008 η εταιρία παράγει σε ιδιόκτητο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών Πολυαιθυλενιο και Πολυπροπυλένιο ,σταθερών προδιαγραφών και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 , πιστοποιημένο από την TUV AUSTRIA HELLAS και για την παραγωγική διαδικασία ,αλλά και για τις δραστηριότητες της προμήθειας πρώτων υλών και μηχανημάτων.

 

Η προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές πρώτες ύλες από την ευρωπαϊκή βιομηχανία πλαστικών (κυρίως Γερμανία) που προέρχονται αποκλειστικά από σκραπ παραγωγής και έχουν ανακυκλωθεί με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό. Η μακρόχρονη σχέση που έχουμε αναπτύξει με τους προμηθευτές μας και το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ευρώπη εξασφαλίζει στους πελάτες μας ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, εφάμιλλες των πρωτογενών σε πολύ καλές τιμές.

 


Η τεχνογνωσία μας και η ενασχόλησή μας με την ανακύκλωση πλαστικών εδώ και πολλά χρόνια εξασφαλίζει την παραγωγή ποιοτικών πρώτων υλών σταθερών προδιαγραφών για πολλούς τομείς της βιομηχανίας πλαστικών (συσκευασίες, δοχεία, σωλήνες, τελάρα, αντικείμενα κλπ.

 

Σε ότι αφορά το μηχανολογικό εξοπλισμό η εταιρία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα μερικούς από τους σημαντικότερους ευρωπαϊκούς οίκους – κατασκευαστές μηχανημάτων στον τομέα τους, που θεωρούνται διεθνώς πρότυπα αξιοπιστίας και απόδοσης και καλύπτουν πολλές διαφορετικές ανάγκες της παραγωγικής δραστηριότητας της βιομηχανίας πλαστικών, συσκευασιών, αλλά και της ανακύκλωσής τους:

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις κυριότερες εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά για την Ελλάδα :

 

LEMO Maschinenbau GmbH. (Germany)

 

Κοπτοκολλητικές μηχανές για κάθε είδους εύκαμπτη συσκευασία από πλαστικά φιλμς, όπως σάκκοι- σακούλες ( T-shirt,soft loop,patch handle, hygienic & diapers bags) , φάκελοι - courier bags, κλπ.

 

HOSOKAWA ALPINE AG (Germany)

 

Extruders για μονο- ή πολυστρωματικά πλαστικά φιλμς από 1 εως και 9 στρώματα. Επίσης γραμμές μονοαξονικής ανελαστικής παραμόρφωσης φιλμς (orientation lines).

 

KAMPF GmbH (Germany)

 

Ρολλοκοπτικά μηχανήματα για κάθε είδους πλαστικά φιλμς, χαρτιά, λαμιναρισμένα φύλλα, αλουμινόφυλλα κ.α.

 

AFS GmbH (Germany)

 

Τραταριστικά μηχανήματα (corona treatment) και γεννήτριες καθώς και περφοραριστικά συστήματα. ( hot needle & plasma perforators)

 

AMOTEK s.r.l. (Italy)

 

Πακεταριστικά μηχανήματα για κάθε είδους στερεά προϊόντα.

 

EXPERT srl (Italy)

 

Φλεξογραφικά τυπογραφεία C.I (κεντρικού τυμπάνου ) εώς και 10 χρωμάτων gearless αλλά και stack type , in line και reel to reel . Επίσης winders , rewinders .

 

BANO RECYCLING S.r.l. (Italy)

 

Μηχανήματα μείωσης όγκου – τεμαχιστές και κοκκοποιητές (grinders & shredders) για κάθε είδους πλαστικά σκραπς, αλλά και για άλλα υλικά, όπως μέταλλα, χαρτί, ξύλο κλπ.

 

Επίσης ολοκληρωμένες μονάδες ανακύκλωσης για μέταλλα (αυτοκίνητα ,καλώδια ,σιδηρούχα και μη σκραπς) αλλά και για κάθε είδους απορρίματα επικίνδυνα ή μη (δημοτικά, ηλεκτρονικού & ηλεκτρικού εξοπλισμού,νοσοκομειακά απόβλητα )

 

SIKOPLAST GmbH (Germany)

 

Ολοκληρωμένες εξειδικευμένες μονάδες ανακύκλωσης για κάθε είδους πλαστικά σκραπς (πλυντήρια υλικών, αναγεννήσεις ΡΕ, ΡΕΤ , in line recycling - SIKOREX μονάδες ανατροφοδότησης υλικών κ.ά)

 

MECATECNO SRL

Φλεξογραφικά τυπογραφεία in-line με σταθερό ή μεταβλητό βήμα εκτύπωσης που μπορούν να εγκατασταθούν σε extruder,κοπτοκολλητικές μηχανές και γραμμές συσκευασίας.Ειδικά σχεδιασμένες για μονόχρωμες ,μικρές και μεσαλιες εκτυπώσεις (λογότυπα,μικρές εικόνες κλπ)

 

FILTEC sas (Italy)

 

Μηχανήματα και συστήματα για τη βιομηχανία παραγωγής πλαστικών πρώτων υλών και masterbatch (underwater - water-ring pelletisers, screen changers κ.α.).

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποδείξουμε κάποια λύση αναφορικά με τις ανάγκες της παραγωγικής σας διαδικασίας, είτε σε νέο, είτε σε μεταχειρισμένο εξοπλισμό.