Εταιρία

Εταιρία Καραστεφάνου Α.Ε.Β.Ε.

Εδώ και 3 δεκαετίες η εταιρία μας δραστηριοποιείται στη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών προμηθεύοντας μηχανήματα αλλά και πρώτες ύλες. Στόχος μας ήταν και είναι να παρέχουμε τεχνογνωσία και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας σε προσιτές τιμές.


Μηχανήματα πλαστικών και ανακύκλωσης

Αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα μερικές από τις σημαντικότερες εταιρίες-κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας πλαστικών, που θεωρούνται πρότυπα αξιοπιστίας και καινοτομίας παγκοσμίως, όπως: LEMO Maschinenbau GmbH (κοπτοκολλητικές-bagmaking, converting), HOSOKAWA ALPINE AG (extruders-blown film, co-ex και μονοστρωματικά, MDO’s), AFS E.V.GmbH (τραταριστικά corona, plasma και perforators), BANO Srl (τεμαχιστές-shredders και ολοκληρωμένες μονάδες ανακύκλωσης μετάλλων και αποβλήτων γενικά), EXPERT Srl (φλεξογραφικά τυπογραφεία μονοτύμπανα και stacktype, gearless), Sikoplast Gmbh (μονάδες ανακύκλωσης πλαστικών, extruders, πλυντήρια κ.ά), Amotek Srl. (πακεταριστικά συστήματα), MECATECNO SRL (φλεξογραφικά τυπογραφεία in line 1 χρώματος ή περισσοτέρων για μικρές εκτυπώσεις), BOLE injection machinery (μηχανές injection κάθε είδους απο 60 εώς 60.000 gr), FILTEC Sas (για την παραγωγή πρώτων υλών). Επίσης προμηθεύουμε και πολλά άλλα καινούργια και από δεύτερο χέρι μηχανήματα σε πολύ καλή κατάσταση, ευρωπαϊκής κατασκευής κυρίως, που καλύπτουν όλους τους τομείς της βιομηχανίας επεξεργασίας πλαστικών.

 

Πρώτες Ύλες Πλαστικών

Προμηθεύουμε ανελλιπώς και σταθερά τον κλάδο της βιομηχανίας πλαστικών στην Ελλάδα, αλλά και στην ανατολική Ευρώπη κυρίως, με υψηλών και σταθερών προδιαγραφών πρώτες ύλες ανακυκλωμένες, πρωτογενείς και of grade, όπως PE (LDPE, LLDPE, HDPE), PP (homo-&co-polymers), PS (GPPS, HIPS), PVC, ABS κ.ά.. Πρόσφατα προστέθηκαν και biodegradable και compostable υλικά στη γκάμα των υλικών. Η εξέλιξη των τεχνολογιών προστασίας του περιβάλλοντος και οι εξελίξεις σε ότι αφορά την κυκλική οικονομία ήταν και είναι προτεραιότητα για εμάς. Η εταιρία μας ήταν απο τις πρώτες που έκαναν εισαγωγή ανακυκλωμένων πρώτων υλών. Από το 2008 λειτουργούμε και μονάδα ανακύκλωσης στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θήβα και μεγάλο μέρος των υλικών παράγεται απο εμάς.

Αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα την UNIPETROL RPA s.r.o. του ORLEN Group. Παράγουν Πολυαιθυλένιο HDPE και Πολυπροπυλένιο ΡΡ για διαφορες εφαρμογές (συκευασίες φιλμ, injection, blow molding, σωλήνες ,ταινίες, ίνες και σχοινιά, κ.ά.). Επίσης αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα την εταιρία DALY PLASTICS b.v. που είναι μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες ανακύκλωσης πλαστικών στην Ευρώπη με το πλέον εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό.

 

Πολιτική ποιότητας

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε και εφαρμόζεται σύστημα διαχείρησης ποιότητας (ISO 9001:2015) απο το 2010, πιστοποιημένο απο την TÜV AUSTRIA HELLAS.