Κατηγορίες

Πρώτες Ύλες

Πρώτες Ύλες

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται  στον κλάδο της  βιομηχανίας  επεξεργασίας πλαστικών εδώ και 30 χρόνια προμηθεύοντας πρώτες ύλες πρωτογενείς , αλλά και δευτερογενείς.

 Όλες οι πρώτες ύλες εισάγονται κυρίως από χώρες της κεντρικής Ευρώπης και πληρούν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές.
 Διακινούμε μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών  κυρίως πολυαιθυλένιο  (LDPE, LLDPE , HDPE)  και πολυπροπυλένιο  (PP-C , PP-H ), αλλά  και διάφορα άλλα υλικά και τεχνικά πλαστικά , όπως PS, PVC, PC, ABS.

 Σε ότι αφορά τις πρωτογενείς πρώτες ύλες αντιπροσωπεύουμε  για την Ελλάδα την εταιρία UNIPETROL RPA s.r.o. – ORLEN GROUP  με έδρα την Τσεχία. Η εταιρία αυτή παράγει  πρώτες ύλες πολυαιθυλενίου HDPE και Πολυπροπυλενίου PP για διάφορες εφαρμογές :

 Εύκαμτη συσκευασία ( Blow film extrusion )
 Παραγωγή αντικειμένων (Injection moulding )
 Φυσητή εξέλαση  (Blow moulding )
  Σωλήνες  ( Pipe extrusion )
 Απλή εξέλαση για ταινίες,ίνες κλπ  (Extrusion)
 Αλλά και άλλες ειδικές εφαρμογές.

 Οι δευτερογενείς πρώτες ύλες προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από ανακύκλωση των  ίδιων αποκομμάτων παραγωγής (production-scraps) πολύ μεγάλων βιομηχανικών μονάδων πλαστικών  με τις οποίες έχουμε μακρόχρονη συνεργασία. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο οι πρώτες ύλες έχουν σταθερές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά με προφανή πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας.

Από τo 2008 λειτουργεί   μονάδα ανακύκλωσης πλαστικών σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ελαιώνα Θηβών . Για τη διαδικασία η εταιρία έχει πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο EN ISO 9001:2008 TUV AUSTRIA HELLAS.

 Επίσης η εταιρία μας συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα την εταιρία  DALY  PLASTICS  b.v. με έδρα την Ολλανδία. Είναι μία  από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανακύκλωσης πλαστικών  στην Ολλανδία, αλλά και την Ευρώπη και παράγει ανακυκλωμένα υλικά με διεθνείς περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις.
 

Μέσα από το δίκτυο συνεργατών στην Ευρώπη , αλλά και παγκόσμια έχουμε πρόσβαση σε βοηθητικές πρώτες ύλες , βιομηχανικά χημικά προιόντα ακόμη και βιοαποκοδομήσιμα υλικά . Απλά ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και σίγουρα θα μπορέσουμε να καλύψουμε τη ζήτηση σας .

 

 

 

 

As the largest petrochemical enterprise in the Czech Republic, UNIPETROL RPA  belongs among the..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€