Μεγαλύτερη ευελιξία με 11 στρώματα

Posted by karastefanou 13/01/2019 0 Comment(s)

Μεγαλύτερη ευελιξία με 11 στρώματα


Hosokawa Alpine παρουσιάζει καινοτόμες τεχνολογίες στη Chinaplas 2018  – Hall 2.2J12
Τα High barrier films προσφέρουν καινοτόμες λύσεις  με πολύ αποτελεσματική σχεδίαση. Οι 9-στρωματικές γραμμές  ήταν η αιχμή της τεχνολογίας για αυτές τις εφαρμογές  τα τελευταία χρόνια. Συνήθη στρώματα  από   EVOH, PA  με  τα συνδετικά τους  και στρώματα πολυολεφινών   συνδιάζονταν  για να αποκτήσουν τα φιλμ τις επιθυμητές ιδιότητες. Πάρα πολύ λεπτά στρώματα  λεπτότερα από 1 μm,  πρέπει να παράγονται εγγυημένα , οι ανοχές είναι πολύ χαμηλές και οι προδιαγραφές ποιότητας είναι εξαιρετικά υψηλές. Η μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία είναι το ζητούμενο. 


Ένα βήμα στο μέλλον
Η Hosokawa Alpine παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό την 11-στρωματική γραμμή παραγωγής της κατά τη διάρκεια της έκθεσης Κ show το φθινόπωρο του 2016 και έπεισε τους επισκέπτες της για τα ξεκάθαρα πλεονεκτήματα στους παραγωγούς των φιλμ  : 
H παραγωγή των ‘’standard’’ barrier film με 5-9  στρώματα και οι συμπληρωματικές δυνατότητες για δημιουργία νέων δομών φιλμ με 2 ακόμη λειτουργικά στρώματα.  Το εγχείρημα εστιάζει στην ευελιξία σε ότι αφορά στη χρήση από πρώτες ύλες  και στη διαστρωμάτωση τους στα φιλμ .
Χρησιμοποιώντας 11 στρώματα για ίδιο πάχος φιλμ ( με τα 9 ή λιγότερα) η γραμμή παραγωγής δίνει δυνατότητες για πρωτοφανείς  συνδιασμούς στη δομή του φιλμ .
Λιγότερο ευέλικτα πολύ λεπτά ή πολύ χοντρά στρώματα στις 9-στρωματικές γραμμές , αντικαθίστανται από πιο ομοιόμορφα  πάχη φιλμ στις 11-στρωματικές γραμμές. 


Όλα είναι δυνατά από τα μονο-στρωματικά στα πολυστρωματικά  φιλμ
Στο πέρασμα από τα κλασικά  3-στρωματικά   στα εξειδικευμένα 11-στρωματικά προιόντα φιλμ : συνεχής καινοτομία περιγράφει τη δέσμευση της Hosokawa Alpine στην αναζήτηση της τελειότητας στην εξέλιξη της παραγωγής  φυσητά εξελασμένων  φιλμς . 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη φετινή Chinaplas, Hall 2.2J12.


Επιπλέον : Η Hosokawa Alpine AG είναι η ηγέτης στην τεχνολογική εξέλιξη των φιλμ από φυσητή εξέλαση. Οι 700 και πλέον υπάλληλοι στις κεντρικές εγκαταστάσεις στο Augsburg κατασκευάζουν και εγκαθιστούν μηχανές και γραμμές παραγωγής για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η σχεδίαση και εξέλιξη των νέων εργοστασίων γίνονται μαζί με τους πελάτες της στο νέο κέντρο δοκιμών της στο Augsburg.

 

 

πρωτες υλες πλαστικων - μηχανηματα πλαστικων